In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken via 040-224 1400. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Rioolvervanging en herinrichting Oostrikkerstraat en Langstraat Leende

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

Vanaf 7 oktober gaat de rioolvervanging en herinrichting van de Oostrikkerstraat en de Langstraat in Leende van start. Het gaat om het traject tussen de Dorpstraat vanaf Boschhoven en de Langstraat tot aan de asfaltverharding. De versleten riolering wordt vervangen en voor het regenwater komt een aparte leiding in de grond. De straten worden ingericht zoals de Dorpstraat Noord tussen de kerk en Boschhoven. Net als in de Dorpstraat Noord komen er geluid reducerende stenen in de rijbaan.

De uitvoering van de werkzaamheden vindt plaats in de periode oktober 2019 – maart 2020. Om het werk te kunnen uitvoeren is het noodzakelijk in deze periode de wegen af te sluiten voor doorgaand verkeer. Met bebording wordt de omleidingsroute aangegeven.

Pagina opties