RTV Horizon verslaat de gemeenteraadsverkiezingen in Heeze-Leende

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

Op woensdag 21 maart gaat Nederland naar de stembus om te stemmen voor een nieuwe gemeenteraad. Met Horizon Kiest besteedt RTV Horizon uitgebreid aandacht aan de verkiezingen via radio, tv en op internet.

Zendtijd politieke partijen

Op zondag 11 maart krijgen alle politieke partijen in Heeze-Leende zendtijd op TV om hun standpunten kenbaar te maken aan de kiezers. Dit wordt op zaterdag 16 maart herhaald.

Discussieprogramma woensdag 14 maart

Zo komt er op TV een discussieprogramma waarin inwoners van Heeze-Leende gevraagd wordt naar kwesties die spelen binnen de gemeente en wat de politiek hier aan moet gaan doen. Deze kwesties worden telkens voorgelegd aan twee lijsttrekkers die hier op kunnen reageren en hierover met elkaar in discussie kunnen gaan. Diezelfde avond komen de lijsttrekkers naar de radiostudio voor een live-interview. Zij gaan één op één in gesprek met de presentator. De interviews vinden plaats tussen 19.00 uur en 21.00 uur.

Peilingen

RTV Horizon presenteert tijdens de live radiouitzending van woensdag 14 maart  een voorspelling van het stemgedrag van de inwoners van Heeze-Leende. Deze is gebaseerd op een door Markteffect uitgevoerd verkiezingsonderzoek.

Volg alles op de site van Horizon

Op www.rtvhorizon.nl kan iedereen alles terugkijken en –lezen over de gemeenteraadsverkiezingen en de peilingen.

Uitslagenavond

Op de uitslagenavond wordt een speciale radio-uitzending gemaakt waarin terug wordt gekeken op de verkiezingsdag en de uitslagen van de diverse gemeenten bekend worden gemaakt. Ook vragen we de diverse lijsttrekkers om een eerste reactie op de uitslag. De radiouitzending begint om 19.00 uur en zal (onder voorbehoud) duren tot de laatste uitslag binnen is.

Programmering Horizon Kiest voor Heeze-Leende

Datum

Programma tv

Programma radio

zondag 11 maart 2018

Zendtijd partijen Heeze-Leende

woensdag 14 maart 2018

Discussie lijsttrekkers Heeze-Leende

Lijsttrekkers Heeze-Leende live in studio 19-21 uur

vrijdag 16 maart 2018

Herhaling zendtijd partijen (alle drie de gemeenten)

zondag 18 maart 2018

Herhaling discussie lijsttrekkers Heeze-Leende

woensdag 21 maart 2018

Uitslagenavond van 19:00 uur

De TV-programma’s worden elk uur herhaald.

Pagina opties