Snel en makkelijk: via e-mail bekendmakingen uit uw buurt

Meld u aan voor de e-mail bekendmakingen uit uw buurt

Wilt u weten wat de gemeente Heeze-Leende over uw eigen buurt besluit? Zoals welke bouw- en kapvergunningen zij afgeeft? U kunt zich snel en makkelijk laten informeren via de gratis e-mailservice ‘Berichten over uw buurt’. Meld u aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen wekelijks per e-mail.

De e-mailservice is erg gebruiksvriendelijk. Het werkt als volgt: u maakt een profiel aan op basis van de postcode waar u woont of waar uw bedrijf is gevestigd. Vervolgens kiest u de straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen. Ook kunt u aangegeven van welke overheden (provincie, waterschappen en gemeenten) u de bekendmakingen wilt ontvangen en als laatste welk type bekendmakingen.

Vervolgens ontvangt u elke week een e-mail met de bekendmakingen die voor u relevant zijn.

Het unieke van de e-mailservice ‘Berichten over uw buurt’ is dat het gebaseerd is op een landelijk systeem waar alle gemeenten, provincies en waterschappen gebruik van kunnen maken. Zo kunnen ook inwoners van andere gemeenten via www.overheid.nl bekendmakingen zien van de gemeente Heeze-Leende. Dit is bijvoorbeeld handig voor burgers en bedrijven die qua locatie dicht bij een gemeentegrens liggen of voor mensen die een nieuwe woning zoeken. Daarnaast kan men van meerdere overheidslagen bekendmakingen ontvangen, dus niet alleen bekendmakingen van gemeenten, maar ook van provincies en waterschappen.

Aanmelden

Meld u direct aan voor de e-mailservice 'Berichten over uw buurt'

Pagina opties