In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Tweede Kamerverkiezing in Heeze-Leende

17 maart Tweede Kamerverkiezing - Elke stem telt

Op woensdag 17 maart is de Tweede Kamerverkiezing. Ook in deze coronatijd zorgen we ervoor dat iedereen kan stemmen. Want elke stem telt. Daarom zijn er dit jaar extra mogelijkheden om uw stem uit te brengen.

Informatie over de Tweede Kamerverkiezingen in Heeze-Leende kunt u vinden op de pagina 'Verkiezingen'. Hier vindt u onder andere een overzicht van de verschillende stemlocaties en data en informatie over alle maatregelen die zijn getroffen om het stemmen voor iedereen zo veilig mogelijk te houden. Ook is er informatie over briefstemmen voor 70-plussers en hoe u iemand anders kunt machtigen om voor u te stemmen. 

Voor alle andere informatie en vragen over stemmen in coronatijd kunt u terecht op de landelijke website Elkestemtelt.nl.

Pagina opties