In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken via 040-224 1400. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Vergadering Adviescommissie voor bezwaarschriften A2-gemeenten 24 november 2020

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.
""

Op dinsdag 24 november 2020 komt de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten in het gemeentehuis van Heeze-Leende aan de Jan Deckersstraat 2 in Heeze-Leende bij elkaar in een openbare hoorzitting.

Agenda

  • 20.00 uur: Bezwaren gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouder van Heeze-Leende een verzoek om een jaarlijkse subsidie voor de inzet van de combinatiefunctionaris muziek te weigeren.
  • 20.40 uur: Bezwaren gericht tegen het gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouder van Valkenswaard tegen het verlenen van een omgevingsvergunning voor het realiseren van kleinschalig kamperen, aanleggen parkeerplaatsen en halfverharding van toegangspaden aan de Molenstraat 203 en 203B in Valkenswaard.

Zitting bijwonen

Er zijn maatregelen getroffen om de verdere verspreiding van COVID-19 te voorkomen. In dit verband vragen wij u om contact op te nemen met het secretariaat van de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten (telefoonnummer 040-2241571 of 06-18302211) als u van plan bent als toehoorder de zitting bij te wonen.

Pagina opties