In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Vernieuwde app voor meldingen in je leefomgeving

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

Via MijnGemeente App kun je meldingen doen van zaken die je tegenkomt in je leefomgeving (openbare ruimte). Bijvoorbeeld wanneer je ziet dat iets stuk is of opgeruimd moet worden. De leverancier heeft de app hiervoor recent vernieuwd.

Deze update van de MijnGemeente App bevat alle mogelijkheden die de oude app had, maar dan in een nieuw, modern jasje. Door middel van een stappenplan wordt het gemakkelijker om een melding te doen.

Wat moet je doen?

Maak je al gebruik van MijnGemeente App? Dan hoef je geen nieuwe app te downloaden maar alleen de huidige app te updaten vanuit de Appstore of Google Playstore. Maak je nog geen gebruik van MijnGemeente App? Dan download je de nieuwe app in de Appstore of Google Playstore om een melding te doen.


Lees meer over het maken van een melding

Pagina opties