Voorlichtingsbijeenkomst om stevig op de been te blijven druk bezocht

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.
bijeenkomst

Op woensdagmiddag 13 december 2017 is door de gemeente Heeze-Leende in samenwerking met fysiotherapiepraktijk Bennenbroek, GGD en ZuidZorg een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd om mensen te informeren over hoe ze het beste stevig op de been kunnen blijven.

Zo’n 100 geïnteresseerden kwamen op deze middag af en hebben aandachtig naar de verschillende sprekers geluisterd. Er is tijdens deze middag onder andere iets verteld over wat men zelf kan doen om de kans om te vallen te verlagen. Ook is door Susan Looijmans van fysiotherapiepraktijk Bennenbroek aangegeven hoe fysiotherapie zou kunnen helpen om angst weg te halen of om risico’s te mijden.

Meer informatie om stevig op de been te blijven

Was u ook aanwezig bij deze middag en heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen? Of kon u helaas niet naar deze middag komen en wilt u toch graag wat informatie ontvangen? Neem dan contact op met de buurtsportcoach van de gemeente Heeze-Leende, Dominique Palmen. U kunt haar telefonisch bereiken op het nummer 06 819 356 87 of via de e-mail: d.palmen@heeze-leende.nl. Zij helpt u graag verder met uw vragen. Ook als u een vraag heeft over het ZOEM project of over het aanbod van fysiotherapie Bennenbroek kunt u bij Dominique Palmen terecht, zij stuurt u door naar de juiste persoon.

Pagina opties