Wegwerkzaamheden Peelven vanaf 23 juli 2018

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

Vorig jaar is de rijbaan van de Albertlaan gerenoveerd vanaf de Sterkselseweg tot aan de rotonde. Graag informeren wij u dat binnenkort ook het stuk vanaf de rotonde tot aan het Peelven aangepakt wordt.

Werkzaamheden

De asfaltconstructie wordt verstevigd en voorzien van een nieuwe deklaag. Naast de rijbaan worden betonstroken aangebracht. Ook het ontbrekende stukje betonstrook aan de andere kant van de rotonde wordt meegenomen. De binnenbocht ter hoogte van de aansluiting van de Albertlaan met het Peelven wordt voorzien van betonruggen. Hiermee wordt schade aan de berm voorkomen doordat er niet langer door de berm kan worden gereden.

Planning

De meeste werkzaamheden vinden plaats in de 1e week van de bouwvak. Op maandag 23 juli 2018 zal onze aannemer starten. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden aan het asfalt op donderdag 27 juli afgerond. Het aanbrengen van de betonstroken en de betonruggen staat gepland in de week van 27 augustus (1 รก 2 dagen).

Verkeersmaatregelen

De rijbaan wordt tijdens deze werkzaamheden afgesloten voor  verkeer. Voor het verkeer naar het Peelven en het bouwverkeer naar Kloostervelden wordt een omleiding ingesteld via de Ronde Bleek. De aannemer informeert direct aanwonenden  voor aanvang van de werkzaamheden .. 

Pagina opties