Werkzaamheden reconstructie Spoorlaan

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

Vanaf donderdag 15 november start aannemer van der Zanden BV met de reconstructie van de Spoorlaan, gevolgd door de reconstructie van de Schoolstraat. De werkzaamheden gaan ongeveer tot de bouwvakvakantie 2019 duren. De aannemer start met de eerste fase: rioolvervanging en herinrichting in de Spoorlaan. Dit betekent dat de Spoorlaan vanaf de Emmerikstraat is afgesloten. De Spoorlaan blijft in deze periode toegankelijk vanaf de Schoolstraat.

Tijdelijk parkeerverbod Spoorlaan

Om alles ordelijk en veilig te laten verlopen is het noodzakelijk dat er in de periode vanaf de start van het werk tot de kerstvakantie niet wordt geparkeerd in de Spoorlaan. Vanaf donderdag 15 november is het verboden om in de Spoorlaan te parkeren.

Bereikbaarheid Den Toversnest

Om de bereikbaarheid van Den Toversnest te garanderen komt er een tijdelijke toegang via het parkeerterrein aan de rotonde bij het Wilhelminaplein.

Parkeerplaats achter het gemeentehuis

Parkeren op de parkeerplaats achter het gemeente blijft mogelijk en is in deze fase gewoon te bereiken via Schoolstraat - Spoorlaan.

Tijdens de feestdagen wordt er niet gewerkt en is de Spoorlaan opengesteld. Begin januari gaat de aannemer verder met de werkzaamheden en is de Spoorlaan weer beperkt toegankelijk.

Pagina opties