In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Werkzaamheden Station Heeze 19 april- 18 juni

In opdracht van ProRail worden perron 1 en perron 2 op station Heeze vernieuwd, dit in het kader van het Programma Perrons Op Norm (PON).

De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen maandag 19 april en vrijdag 18 juni 2021. Op enkele momenten is er daarom geen treinverkeer mogelijk. Plan daarom altijd uw reis vooraf via ns.nl. Meer informatie over de werkzaamheden vindt u op https://spoorwerkinmijnbuurt.prorail.nl.

Geen treinverkeer op onderstaande data

Van:

Vrijdag 23 april 2021 23:00 uur

Tot en met:

Maandag 26 april 2021 05:00 uur
 

Van:

Vrijdag 11 juni 2021 23:00 uur

Tot en met:

Maandag 14 juni 2021 05:00 uur

Programma Perrons Op Norm

De bestaande perrons 1 en 2 op station Heeze naderen het einde van de technische levensduur en voldoen qua (hoogte)ligging niet aan de toegankelijkheidseisen om mindervalide reizigers zelfstandig met de trein te kunnen laten reizen.

In het kader van het Programma ‘Perrons Op Norm’ (PON) worden perron 1 en perron 2, inclusief bijbehorende componenten aangepast en als zodanig geschikt gemaakt voor de (mindervalide) reizigers, met daarin inbegrepen alle deelobjecten die gerealiseerd of aangepast dienen te worden als gevolg hiervan.

Pagina opties