Word lid van het Heeze-Leende Burgerpanel en neem deel aan het volgende onderzoek

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

Binnenkort wordt er weer een nieuw onderzoek gehouden onder het Heeze-Leende Burgerpanel; deze keer over de bibliotheek.

De bibliotheek Heeze-Leende is de laatste jaren namelijk aan het vernieuwen en sinds medio 2017 wordt het bibliotheekwerk in Heeze-Leende verzorgd door de Vrienden van de Bieb en Bibliotheek Dommeldal. Er is bewust voor gekozen om het bibliotheekwerk mede te laten verzorgen door een lokale organisatie, de Vrienden van de Bieb, omdat deze het best weet wat er leeft in de gemeenschap en het zo voor u als inwoner makkelijker is om invloed uit te oefenen op het bibliotheekwerk. Via dit burgerpanelonderzoek willen we te weten komen hoe deze vernieuwingen door u ervaren wordt. 

Meedoen aan het onderzoek over de bibliotheek in Heeze?

Wilt u meedoen aan het onderzoek? Word dan lid van het Heeze-Leende Burgerpanel. Om mee te doen aan het onderzoek dient u zich te hebben ingeschreven vóór maandag 24 september, dan start namelijk het onderzoek. Daarna bent u natuurlijk nog steeds van harte welkom bij het Heeze-Leende Burgerpanel, alleen kunt u dan niet aan dit onderzoek deelnemen. Wel wordt u dan uitgenodigd voor ieder volgend onderzoek.

Lid worden van het Heeze-Leende Burgerpanel

Om u in te schrijven en om de eerste vragenlijst in te vullen, gaat u naar www.heeze-leende.nl/burgerpanel. Iedere inwoner van de gemeente Heeze-Leende boven de 12 jaar kan zich aanmelden voor het Heeze-Leende Burgerpanel (ook meerdere personen per huishouden).

Wilt u liever schriftelijk (dus niet via de computer) deelnemen? Ook dan bent u van harte welkom. Neem contact op met de gemeente Heeze-Leende via 040-2241400 of een e-mail met uw adres naar postbus@heeze-leende.nl, dan sturen we u het inschrijfformulier per post. De onderzoeken ontvangt u dan ook per post.

Wat is het Heeze-Leende Burgerpanel?

De gemeente Heeze-Leende wil graag nog meer inzicht krijgen in de meningen en wensen van haar inwoners. Daarom zijn we gestart met een Burgerpanel. Een Burgerpanel is een groep geïnteresseerden die met enige regelmaat meedoet aan onderzoek van de gemeente Heeze-Leende. Zo weten we nog beter wat er leeft bij onze inwoners en kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening. Of u nu vaak met de gemeente te maken heeft of alleen maar af en toe. Wij nodigen u dan ook graag uit om deel te nemen aan het Heeze-Leende Burgerpanel.

Wat kunt u verwachten als panellid?

Wanneer u meedoet, maakt u onderdeel uit van een vast panel. U ontvangt dan twee tot vijf maal per jaar een uitnodiging om een korte vragenlijst in te vullen. Bijvoorbeeld over veiligheid, onderwijs, sport, uw eigen wijk, plannen van de gemeente en nog veel meer. Zo kunt u meedenken en meepraten over zaken die belangrijk zijn voor uw wijk, dorp en onze gemeente.

Meedoen aan het panel kost weinig tijd. U bepaalt zelf waar en wanneer u de vragenlijst invult. Uw antwoorden worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. En na afloop van ieder onderzoek informeren wij u over de uitkomsten van het onderzoek waar u aan heeft meegedaan. Zo ziet u ook hoe andere inwoners over hetzelfde onderwerp denken.

Wie kan er meedoen?

Iedereen uit gemeente Heeze-Leende van 12 jaar en ouder is van harte welkom om deel te nemen aan het Burgerpanel. U kunt zowel online als schriftelijk deelnemen. Gemeente Heeze-Leende is erg benieuwd naar iedere mening. Of u nu vaak met de gemeente te maken heeft, of slechts af en toe.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over het Heeze-Leende Burgerpanel? Kijk dan op onze website www.heeze-leende.nl/burgerpanel.

Pagina opties