MBO   |   Maximaal €4537   |   Schaal 9   |   Regulier   |   Vast   |   36 uur Solliciteer t/m 28-12-2023(externe link)

“Je krijgt hier echt dingen gedaan. De lijntjes zijn kort en je bent van begin tot eind betrokken”

Medewerker Team Ruimtelijk Beleid

Junior Adviseur Landelijk Gebied (2 jaar)

Als gemeente staan we voor grote uitdagingen in het landelijk gebied. Ontwikkelingen zoals de transitie van de agrarische sector, de vraag naar woningen, klimaatverandering, energietransitie, veranderende mobiliteit en toerisme hebben grote impact op de natuur, het landschap en de omgeving. Deze grote opgaven leiden tot forse en structurele veranderingen en vragen om een gebiedsgerichte benadering. Als adviseur landelijk gebied werk je aan de verduurzaming en toekomstbestendigheid van het buitengebied.

In Heeze-Leende hebben we een medewerker nodig die onze oren en ogen in ons buitengebied is en daar een netwerk opbouwt.

Voor een periode van 2 jaar (dus tot 31-12-2025) zoeken we een junior adviseur voor het landelijk gebied voor 36 uur per week (HR21; medewerker beleidsuitvoering II). In deze functie werk je op de taakgebieden bouwen, bestemmingsplannen, (brand)veiligheid bouwbesluit en monumenten.

Als junior adviseur landelijk gebied werk je samen met de senior-adviseur landelijk gebied aan de verduurzaming en toekomstbestendigheid van het buitengebied. Ontwikkelingen zoals de transitie van de agrarische sector, de vraag naar woningen, klimaatverandering, energietransitie, veranderende mobiliteit en toerisme hebben grote impact op het landschap en de omgeving. Deze grote opgaven leiden tot forse en structurele veranderingen en vragen om een gebiedsgerichte benadering.

Wat vragen wij van jou als junior adviseur landelijk gebied?

Je staat bekend als iemand met goede communicatieve vaardigheden, die makkelijk contacten legt, goed kan luisteren en doorvragen. Je kunt goed in teamverband werken. Je bent oplossingsgericht en hebt een pragmatische inslag. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, met bij voorkeur een opleiding in de richting van gebiedsontwikkeling, natuur, landschap. Maar vooral heb je hart voor, en visie op het landelijk gebied.

Wat vragen we van jou als collega?

Je haalt de behoeften en wensen op die er in het landelijk gebied spelen;
Je bouwt en onderhoudt een netwerk van alle betrokkenen in het landelijk gebied;
Met jouw praktische kennis over alle aspecten van het landelijk gebied ondersteun je de senior adviseur.

Wat als deze job je aanspreekt en je hebt niet de papieren?

Als je talenten en je instelling passen bij dit werk, ben je als schoolverlater of zij-instromer van harte welkom om te reageren. Door middel van opleiding en training zorgen we er dan voor dat je als gekwalificeerd professional aan de slag kan.

Wat bieden wij als je bij ons komt werken?

Een veelzijdige functie in een kleinschalige werkomgeving;
Salarisschaal 9 (maximaal € 4537,00 bruto per maand op basis van 36 uur, salarispeil januari 2023). Dit is een voorlopige inschaling, de functie moet nog ingedeeld worden in de HR21 systematiek.

Ontwikkelmogelijkheden om je te ontwikkelen op je inhoudelijk werk en als collega.
Een individueel keuzebudget dat je kunt besteden aan diverse zaken, zoals een kilometervergoeding, extra verlofdagen of een fiets. Of je laat het uitbetalen.
Ruimte om onder werktijd deel te nemen aan werkgroepen en activiteiten in de organisatie, maar ook om je netwerken en je horizon te verbreden.

Benieuwd naar je toekomstige werkplek? Bekijk de vlog https://youtu.be/-vH7QOaWCs4(externe link)

Reageer direct

Ben jij onze junior medewerker landelijk gebied? Solliciteer via www.werkeninzuidoostbrabant.nl(externe link).

Wil je meer informatie?

Heb je vragen over de inhoud van de vacature neem dan contact op met Tini Smits, manager Beleid Ruimtelijk Domein, tel. 040-2241530. E -mail: t.smits@heeze-leende.nl. Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met HR-loket, tel. 040 – 208 3737 via hrloket@a2samenwerking.nl