In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Een bedrijf vestigen

Heeft u interesse om uw bedrijf in Heeze-Leende te vestigen? Wilt u uw bedrijf verplaatsen binnen de gemeente? Wilt u een bedrijf (aan huis) starten? Wilt u uw huidige locatie verbouwen? Dan kan de informatie hieronder voor u nuttig zijn.

 • Locatie gevonden?

  Heeft u een locatie gevonden voor uw bedrijf? Vraag dan eerst bij de gemeente na of de activiteit die u wilt uitvoeren wel is toegestaan volgens het op de locatie geldende bestemmingsplan. Neem contact op met bedrijfscontactfunctionaris de van de gemeente om na te gaan of activiteiten op een bepaalde locatie mogen worden uitgevoerd.

 • Bouwen en verbouwen

  U heeft bouw-, verbouw-, of sloopplannen en heeft hierover vragen. Bij het omgevingsloket van het cluster Dienstverlening kunt u hiervoor terecht. Hiervoor moet u een afspraak maken. Bekijk de openingstijden. Ook voor onder meer informatie over asbest, bestemmingsplanvoorschriften, kapvergunningen, in- en uitritvergunningen alsmede meldingen kleine evenementen en subsidieaanvragen voor verenigingen kunt u bij het omgevingsloket terecht.

  Wilt u weten of u een omgevingsvergunning nodig heeft of niet? Dan kunt u een vergunningencheck uitvoeren op www.omgevingsloket.nl.

 • Lokale makelaars

  Bekijk hier het overzicht van lokale makelaars en hun websites voor meer informatie en contact.

  Makelaar Broere
  www.broere.com

  Makelaar Olav
  www.makelaardijolav.nl/tableaux/index.php?kantoor=heeze

  Van Veldhuizen makelaardij
  www.vanveldhuizenmakelaardij.nl

  Bedrijfsruimteverhuur Weekers
  www.langstraat.biz

  Best Intermediair
  www.bivastgoed.nl

Pagina opties