Een bedrijf vestigen

Heeft u interesse om uw bedrijf in Heeze-Leende te vestigen? Wilt u uw bedrijf verplaatsen binnen de gemeente? Wilt u een bedrijf (aan huis) starten? Wilt u uw huidige locatie verbouwen? Dan kan de informatie hieronder voor u nuttig zijn.

 • Locatie gevonden?

  Heeft u een locatie gevonden voor uw bedrijf? Vraag dan eerst bij de gemeente na of de activiteit die u wilt uitvoeren wel is toegestaan volgens het op de locatie geldende bestemmingsplan. Neem contact op met bedrijfscontactfunctionaris de van de gemeente om na te gaan of activiteiten op een bepaalde locatie mogen worden uitgevoerd.

 • Bouwen en verbouwen

  U heeft bouw-, verbouw-, of sloopplannen en heeft hierover vragen. Bij het omgevingsloket van het cluster Dienstverlening kunt u hiervoor terecht. Hiervoor moet u een afspraak maken. Bekijk de openingstijden. Ook voor onder meer informatie over asbest, bestemmingsplanvoorschriften, kapvergunningen, in- en uitritvergunningen alsmede meldingen kleine evenementen en subsidieaanvragen voor verenigingen kunt u bij het omgevingsloket terecht.

  Wilt u weten of u een omgevingsvergunning nodig heeft of niet? Dan kunt u een vergunningencheck uitvoeren op www.omgevingsloket.nl.

 • Lokale makelaars

  Bekijk hier het overzicht van lokale makelaars en hun websites voor meer informatie en contact.

  Makelaar Broere
  www.broere.com

  Makelaar Olav
  www.makelaardijolav.nl/tableaux/index.php?kantoor=heeze

  Van Veldhuizen makelaardij
  www.vanveldhuizenmakelaardij.nl

  Bedrijfsruimteverhuur Weekers
  www.langstraat.biz

  Best Intermediair
  www.bivastgoed.nl

Pagina opties