In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Uitgifte bedrijfsgrond

Bouwgrond te koop voor bedrijven in Heeze-Leende

Het bedrijventerrein de Poortmannen, ten zuiden van Heeze, wordt uitgebreid. Deze laatste uitbreiding van het industrieterrein betreft een uitbreiding van ruim drie hectare. De gemeente verkoopt een drietal kavels met bedrijfswoning op de Heivelden/de Kluis en een aantal kavels voor bedrijven aan de Geestakkers te Heeze.

Daarnaast is er op bedrijventerrein 'De Breedvennen' ook een kavel met een bedrijfswoning te koop.

Wilt u in aanmerking komen voor de koop van een kavel of wilt u meer informatie? Hieronder vindt u de uitgiftebrochure en het inschrijfformulier.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Franca van den Broek (medewerker grondzaken) op f.broek@heeze-leende.nl of met de bedrijfscontactfunctionaris.

Pagina opties