Gisteravond waren onze energiecoaches bij elkaar tijdens de allereerste Regionale Energiecoaches Kennisbijeenkomst. Een avond vol ontmoetingen, kennisdeling en het versterken van de banden tussen energiecoaches, energiegidsen en andere enthousiaste betrokkenen.

Deze bijeenkomsten, die dit jaar maar liefst acht keer plaatsvinden, zijn er niet alleen om de kennis van onze vrijwillige energiecoaches te verbreden, maar ook om hen de kans te bieden elkaar beter te leren kennen. En ja, dat doen ze vrijwillig om jou als inwoner te helpen met gratis deskundige voorlichting over energie besparen met je woning!

Avondhoogtepunten

Tijdens deze kick-off werd er druk gesproken over de energie bespaarplannen voor het komende jaar en kregen ze een voorproefje van de geplande activiteiten in 2024. Daarnaast deelden onze energiecoaches kennis, waardevolle inzichten en tips voor effectieve huisbezoeken. Kortom, ze staan klaar om inwoners te ondersteunen bij het verduurzamen van hun woningen.

We waarderen enorm wat onze energiecoaches doen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem een kijkje op de website: heeze-leende.nl/energieloket.

Of heb jij ook interesse om vrijwillige energiecoach te worden? Op dinsdag 5 Maart start weer een gratis opleiding “Energiecoach worden”. Heb je interesse en wil je meer info stuur dan een email naar caspar.eras@a2samenwerking.nl 

Op 7 februari staat onderstaande (gratis) bijeenkomst gepland:

  • Energie café; slim isoleren en ventileren
  • Buurthuis Valentijn Sterksel 19:30 uur

Loop gerust even binnen!  

Houd de website en nieuwsbrief in de gaten voor alle activiteiten.
Samen maken we onze gemeente groener en duurzamer!