Gemeente Heeze-Leende laat vanaf aanstaande maandag 7 november de riolering reinigen en inspecteren in de De Nieuwe Hoeve in Heeze, ten noorden van de Ten Borchwardlaan.

De werkzaamheden zullen, afhankelijk van de weersomstandigheden, circa drie weken in beslag nemen. De werkzaamheden bestaan uit het onder hoge druk reinigen van het hoofdriool en met behulp van een rijdende camera inspecteren op eventuele gebreken.

Voorzorgsmaatregelen

Als gevolg van het werken met hoge druk raden we inwoners aan om de deksel van het toilet te sluiten (eventueel te verzwaren met een emmer water). Ruik je na de reiniging rioollucht in de woning? Zet dan alle waterkranen even open, zodat de sifons van de afvoeren in het huis weer gevuld raken en zo weer een waterslot vormen. Om de werkzaamheden zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren, vragen wij je om de inspectieputten (herkenbaar aan de grote ronde stalen deksels) in de straten, parkeerhavens en paden vrij te houden van auto's en/of andere obstakels.

Inwoners hoeven voor de werkzaamheden niet thuis te blijven. Aangrenzende bewoners worden middels een brief nader geïnformeerd. Het is mogelijk dat je hinder ervaart van de voertuigen bij jou in de straat, er is sprake van een korte wegafsluiting. Wij vragen je begrip voor de mogelijke overlast tijdens deze werkzaamheden.

Nader informatie

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de aannemer: C.O.R. B.V 040-2836043 of via cor@coppelmans.com