In de week van 27 september tot en met 8 oktober is het de week van de ontmoeting. In deze week nodigen we je van harte uit om te komen kletsen op een kletsbank.

In een wereld die steeds digitaler wordt, groeit de behoefte aan menselijk contact en informele gesprekken. Om deze behoefte te vervullen en de gemeenschapsbanden te versterken, organiseren we samen met verschillende partners (inwoners, Cordaad Welzijn, Seniorenbelangen, de gemeente Heeze-Leende, Vitalis/Wooninc, Zorgcooperatie Graag Gedaan, Leenderhof/Valkenhof) 'kletsbankbijeenkomsten'.

Je bent van harte welkom om gewoon eens te komen kletsen op een kletsbank! Praat over je dag, deel je ervaringen of gewoon zomaar een leuk gesprek.

Wethouder Maaike van Breugel zal tijdens deze week op verschillende momenten aansluiten bij deze 'kletsbankbijeenkomsten' om het belang van ontmoeting en onderling contact te benadrukken. Ze zegt: "Ik maak graag eens een babbeltje met de inwoners en ben ook benieuwd naar wat mensen bezighoudt,” aldus Maaike. 

Wij zorgen voor koffie en iets lekkers! Kom je ook?

WaarWanneerHoe laat

Leende (*Lind Verbindt)

*In Leende vindt in deze week onder de noemer Lind Verbindt diverse activiteiten plaats. Dit programma kun je terugvinden op www.zcgraaggedaanleende.nl. 

  
Parkeerterrein supermarkt Plus27 september 14.30 – 16.00 uur   
Sterksel, voor de Spar  2 oktober10.30 – 12.30 uur
Heeze , Toversnest4 oktober14.00 – 16.00 uur  
Heeze, ’t Perron 5 oktober 12.30 – 14.30 uur  
Leenderstrijp, Veldje bij de Coöp5 oktober 10.30 – 12.00 uur