Afgelopen zaterdag was een prachtige dag vol enthousiasme en zonneschijn tijdens onze actieve wijkdag voor het afkoppelen van regenwater. We zijn verheugd te zien dat zoveel inwoners deelnamen en interesse toonden om regenwater af te koppelen en deel te nemen aan onze sluit je aan en koppel af campagne! Onze afkoppelcoach Lanny was druk in de weer en heeft bij diverse huishoudens geholpen met dit proces.

Met dank aan de vrijwilligers van het IVN, hun hulp en inzet hebben een grote bijdrage geleverd aan het succes van de wijkdag. 

Mooi om te zien dat ontzettend veel inwoners zich hebben aangemeld om ook hun regenwater te willen afkoppelen. Dit toont aan dat we samen duurzaam vooruit gaan! Vanwege dit grote succes hebben we besloten om nog meer afkoppeldagen te organiseren. Houd daarom onze website, social media en nieuwsbrief in de gaten voor updates en aankondigingen.

Zelf aan de slag?

Voor degenen die zelf aan de slag willen gaan met het afkoppelen van regenwater, hebben we een handig introductiefilmpje(externe link) gemaakt. Hierin laten we zien dat afkoppelen niet moeilijk hoeft te zijn. Bovendien biedt de stimuleringsregeling de mogelijkheid om de kosten voor het benodigde materiaal te vergoeden en een gratis regenton aan te vragen!

Doe ook mee! Sluit je aan en koppel af!

Ga voor meer informatie naar de website. www.heeze-leende.nl/sluit-je-aan-en-koppel-af
Of download hier de brochure