Areaal Advies biedt, in samenwerking met Cordaad Welzijn, gratis hulp om maatschappelijke organisaties en bedrijven te ondersteunen bij het aanpakken van hulpvragen. Dit initiatief biedt een breed scala aan gratis diensten om sociale en maatschappelijke impact te realiseren.

Een team van deskundigen richt zich op diverse specialismen, waaronder ruimtelijke economie, vastgoed, duurzaamheid en duurzaam toerisme. Areaal Advies, een adviesbureau met een missie om de samenleving positief te beïnvloeden, staat klaar om tijd en expertise met jouw organisatie te delen.

Gratis hulp wordt geboden op verschillende gebieden

  • Duurzaamheid: advies en ondersteuning bij het aanvragen van subsidies en het implementeren van duurzaamheidsmaatregelen.
  • Subsidieverlening: begeleiding bij het vinden en aanvragen van gemeentelijke subsidies, bijvoorbeeld voor evenementen.
  • Accommodatie: advies over aanpassingen aan accommodaties en contractuele zaken.
  • Social media: hulp bij het opzetten en beheren van social media accounts op platforms.
  • Vormgeving: assistentie bij het ontwikkelen en implementeren van een huisstijl in documentatie en op social media.
  • Statuten/jaarplannen/visies: ondersteuning bij het opstellen of wijzigen.
  • Bezoekers: strategieën voor het aantrekken van bezoekers en het bereiken van doelgroepen.

Hulpvraag indienen voor 29 februari

Organisaties die geïnteresseerd zijn, kunnen hun hulpvraag indienen vóór 29 februari via mvcb@cordaadwelzijn.nl. In de aanvraag moeten zij duidelijk aangeven wie ze zijn, welke hulp ze nodig hebben en waarom Areaal Advies de juiste partner is.

Areaal Advies zal een beperkt aantal hulpvragen selecteren op basis van criteria zoals relevantie, haalbaarheid en de aard van de organisatie. Geselecteerde organisaties zullen voor 15 maart op de hoogte worden gebracht. Het bureau zal op 22 maart eenmalig de geselecteerde organisaties bezoeken.

Dit is een unieke kans voor maatschappelijke organisaties en bedrijven om waardevolle ondersteuning te krijgen van ervaren professionals. We moedigen daarom alle verenigingen en maatschappelijke organisaties van harte aan om hun hulpvraag te sturen!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marlon Korsten, coördinator Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende via marlonkorsten@cordaadwelzijn.nl of 06-20372237.