App ‘RaadDigitaal’ voor alle openbare raadsinformatie

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

Bent u nieuwsgierig wat er bij onze gemeente allemaal wordt besproken? U vindt het in de app ‘RaadDigitaal’! Hiermee bent u via uw Android- of Apple apparaat op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de gemeente.

‘RaadDigitaal’ is een app, waarmee de openbare raadsinformatie van gemeente Heeze-Leende volledig automatisch wordt gepubliceerd. Zo kunnen raadsleden, lokale pers, medewerkers van de gemeente, maar ook u als betrokken burger, de openbare raads- en beleidsinformatie raadplegen. Het is mogelijk om alle agenda’s van de bestuursorganen in te zien, vergaderingen te bekijken, vergaderingen te vinden door middel van de kalender- en zoekfunctionaliteit, agendapunten te delen via Twitter, maar ook offline over al deze informatie te beschikken. Zo kan iedereen via een mobiel apparaat betrokken blijven bij alle vergaderingen en beleidsbeslissingen in onze gemeente. 

Geen mogelijkheid om de app te downloaden? Ook op de gemeentelijke website kunt u al deze informatie raadplegen. Kijk op de pagina ‘Over ons’ > ‘Vergaderingen en besluiten’.

Bent u graag op de hoogte van alle openbare raadsinformatie? Download dan de app ‘RaadDigitaal’ gratis in Google Play Store of de App Store!