Informatiebijeenkomst huishoudelijke hulp 14 juni

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

Op 1 mei heeft de gemeenteraad de Wmo verordening vastgesteld waarin de huishoudelijke hulp op een andere wijze vormgegeven is. Alle inwoners die nu gebruik maken van het marktproduct huishoudelijke hulp of in het verleden gebruik hebben gemaakt van de Wmo voorziening huishoudelijke hulp hebben inmiddels een brief van de gemeente hierover ontvangen.

Woensdag 14 juni gaan we een 2-tal bijeenkomsten organiseren. Deze zullen plaatsvinden in het dorpshuis ‘t Perron, Schoolstraat 48, 5591 HM Heeze.

Tijdens deze bijeenkomsten wordt u door de wethouder de heer Bosmans geïnformeerd over de wijzigingen en zal er voldoende ruimte zijn om vragen te stellen o.a. aan het sociaal team. Tevens kunt u, indien gewenst, inschrijven voor een afspraak met de Wmo-consulent. Door het organiseren van deze bijeenkomsten proberen we iedereen op een goede wijze te informeren.

MIDDAGBIJEENKOMST
HUISHOUDELIJKE HULP
AVONDBIJEENKOMST
HUISHOUDELIJKE HULP
14 JUNI 2017
AANVANG 15.00 UUR tot 16.30 UUR
14 JUNI 2017
AANVANG 19.00 UUR TOT 20.30 UUR
Locatie: Dorpshuis ’t Perron, Schoolstraat 48, 5591 HM Heeze Locatie: Dorpshuis ’t Perron, Schoolstraat 48, 5591 HM Heeze

In verband met de organisatie vragen we u om zich voor één van deze bijeenkomsten aan te melden. Dat kan via een formulier op deze website, door te bellen met 040-2241455 of door een mailtje te sturen naar sociaalteam@heeze-leende.nl