Tweede inloopavond MIRT-Verkenning A67

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

Sinds dit voorjaar wordt er vol onderzoek gedaan aan de MIRT-Verkenning A67 Leenderheide-Zaarderheiken. In deze Verkenning wordt gekeken naar mogelijkheden om de problemen op de A67 op te lossen. Daarbij is de mening van weggebruikers en omwonenden belangrijk: rijdt u regelmatig over de A67 tussen Leenderheide en Zaarderheiken? Denk dan mee over oplossingen voor de knelpunten op deze snelweg.

Veel reacties ontvangen over knelpunten

In de Verkenning zijn de knelpunten en mogelijke verbeterpunten die u als weggebruiker, omwonende, belangenorganisatie, bedrijf of overige belanghebbende ervaart op de A67 van groot belang. Om die te inventariseren organiseren we gesprekken, informatiebijeenkomsten en werksessies. Op 16 mei jongstleden werd de eerste inloopbijeenkomst goed bezocht door vele weggebruikers en omwonenden. Ook zijn er honderden reacties binnengekomen op het online platform (bereikbaar via www.mirtA67.nl) waar iedereen op een kaart van de A67 knelpunten en oplossingsrichtingen kan aangeven.

Tweede inloopavond

Op dinsdag 20 juni vindt tussen 17.00 uur en 20.30 uur de tweede inloopavond plaats in Cultureel Centrum De Hofdael, Molenstraat 23 te Geldrop. Tijdens deze bijeenkomst gaan we met aanwezigen in gesprek over de mogelijke oplossingen voor de knelpunten die de afgelopen weken en maanden verzameld zijn. Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom tijdens deze inloopbijeenkomst om mee te denken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met omgevingsmanager MIRT-Verkenning A67 Wouter van Iperen, 06-54982521