Cordaad organiseert de week van de bestuursvrijwilliger. Een week waarin diverse activiteiten worden georganiseerd om de Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende te helpen met het vinden van bestuursleden en nieuwe vrijwilligers. Iets wat in deze tijd erg moeilijk is. 

Besturen in minder uren

Op maandagavond 12 juni tussen 19.30 – 22.00 uur organiseert Cordaad in samenwerking met Frank Hoes een workshop voor besturen in ‘t Perron in Heeze-Leende. Daardoor ontmoet je ook bestuursvrijwilligers uit andere gemeenten! In de workshop leer je de fijne kneepjes van het versterken van jouw bestuur en je stichting/vereniging. Je leert hoe je zelf aan de basis staat van gedragen verandering en de verdere ontwikkeling van jouw bestuur. In een veilig en prettig leerklimaat worden praktijkvoorbeelden met elkaar besproken.

Werven en behouden van vrijwilligers in de cultuursector

Met veel plezier nodigt Cordaad je uit voor deze bijeenkomst: Werven en behouden van vrijwilligers op 15 juni. Deze bijeenkomst is bedoeld voor besturen en vrijwilligerscoördinatoren van verenigingen, stichtingen en informele groepen in de cultuursector. De zoektocht naar vrijwilligers staat deze avond centraal. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 15 juni om 17:00 bij Theater de Borgh in Budel. Ontdek met elkaar hoe je met vrijwilligers omgaat en wat je eventueel anders zou kunnen doen. De avond start met een interactieve voorstelling van Durven & Doen, gevolgd door een diner waar er voldoende ruimte is om ervaringen uit te wisselen en te netwerken. 

Kijk voor meer informatie op www.goedbezigheezeleende.nu(externe link) of bel/app naar Marlon Korsten, coördinator Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende via 06-20372237.