Werkzaamheden Sterksel

Aan de Sterkselseweg (vanaf het voetbalveld), de Heezerweg en de Pastoor Thijssenlaan is aannemersbedrijf Hurkmans, in opdracht van Brabant water, gestart met het vervangen van de bestaande waterleiding. Het waterleidingnet in Sterksel is grotendeels in de jaren 1940 aangelegd en daarom aan vernieuwing toe. Door deze vernieuwing kunnen de inwoners ook in de toekomst altijd rekenen op vers kraanwater. De werkzaamheden gaan in totaal 11 weken duren. Aannemer Hurkmans zorgt ervoor dat de inwoners zo min mogelijk merken van de werkzaamheden. 

Werkzaamheden Sint Nicasiusstraat Heeze 

Tussen 11 en 20 januari vinden er werkzaamheden plaats in de Sint Nicasiusstraat (tussen de kerk en hostellerie van Gaelen). Hierdoor is de rijbaan tussen de Kapelstraat en de gebr. de Koningstraat niet toegankelijk.

Er wordt een omleidingsroute ingesteld via de Marijkelaan, Dominee Kremersstraat en de Schoolstraat terug naar de Kapelstraat/Jan Deckersstraat. Deze omleiding wordt duidelijk weergegeven middels borden. Ook deze werkzaamheden zijn te behoeve van het leidingnet van Brabant water.