Hulp bij financiële zorgen en schulden

Als u te maken heeft met schulden of (dreigende) financiële problemen, kunt u schuldhulpverlening aanvragen. De afdeling Werk en Inkomen kan u ondersteunen om financiële problemen te voorkomen en op te lossen. Kijkt u voor meer informatie bij Hulp bij geldzaken en schulden.

Aanmelden voor schuldhulpverlening

Voor aanmelding schuldhulpverlening kunt u bellen van maandag tot donderdag tussen 13.00 en 14.00 uur naar (040) 2083444. Of mailen naar schuldhulpverlening@a2samenwerking.nl.

Wij maken direct een afspraak met u voor een eerste gesprek. In dit gesprek wordt samen met u uw financiële situatie bekeken en op welke manier wij u het beste kunnen helpen. De afdeling Werk en Inkomen kan u ook helpen door het geven van advies, waarmee u weer kunt.

Hoe werkt schuldhulpverlening?

Als de afdeling Werk en Inkomen u kan helpen wordt er na het eerste gesprek samen met u een plan van aanpak gemaakt. Soms is een schuldregeling nodig. Er zijn 2 soorten schuldregelingen. De gemeente bepaalt welke van de 2 regelingen gekozen wordt. Dit hangt af van verschillende factoren.

Kijkt u ook op:

Bekijk de veelgestelde vragen over dit onderwerp

Pagina opties