In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Inloopspreekuren basisscholen

Vanwege de coronamaatregelen zijn er voorlopig geen inloopspreekuren van het Sociaal Team op de basisscholen in onze gemeente. Wel is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een van de jeugd- en gezinsprofessionals van het Sociaal Team. De contactgegevens kunt u opvragen bij de  IB-er, KO-er of OC-er van de basisschool van uw kind. U kunt dan uw vraag over het opgroeien of opvoeden van uw kind aan de jeugd- en gezinsprofessional stellen, zodat zij samen met u kunnen kijken naar wat er mogelijk is.

Pagina opties