In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Lokaal Preventieakkoord Heeze-Leende

Gezondheid is veelomvattend en belangrijk voor ons allemaal. Het gaat om je lichamelijk fit voelen, mentaal weerbaar zijn, sociale contact hebben en je leven zin geven. De afgelopen periode is dit alleen maar duidelijker geworden. Daarom gaan we in Heeze-Leende aan de slag met een lokaal preventieakkoord. Om dit te realiseren is samenwerken met maatschappelijke partners, zoals onderwijsinstellingen, zorg en bijvoorbeeld lokale horeca onmisbaar. Doet u mee?

Samen naar een lokaal preventieakkoord. Uw mening is belangrijk!

Betrokken partijen, zoals maatschappelijke organisaties, ondernemers, inwoners en gemeente, bepalen samen de inhoud en nemen samen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. Er komt voor 2021, 2022 en 2023 budget beschikbaar voor het uitvoeren van concrete acties.

Om het akkoord vorm te geven zijn we benieuwd naar uw mening. Wat vindt u vanuit uw organisatie belangrijk qua preventie van gezondheidsrisico’s? En hoe kunt u hieraan bijdragen. We zijn benieuwd naar uw mening. Wilt u daarom de antwoordkaart invullen? Zo krijgen we al een idee over wat u belangrijk vindt en over uw mogelijke bijdrage.

Ga naar de antwoordkaart

Kick-off bijeenkomst 9 maart

Op 9 maart van 16.30-18.00 uur is de online kick-off bijeenkomst.

Tijdens deze kick-off bijeenkomst informeren we u over de het doel van het preventieakkoord en zetten we de eerste stappen. We bepalen samen wat onze ambities zijn en hoe we deze kunnen realiseren. Een belangrijke factor voor de realisatie van een succesvol lokaal preventieakkoord is actieve deelname van een grote groep partijen. Wij hopen daarom van harte dat u ook meedoet! 

Aanmelden

Lokaal Sport- en Beweegakkoord Heeze-Leende

Lees meer op de website van het Sport- en Beweegakkoord

Ga naar de pagina...

Nationaal Preventieakkoord

Lees meer over het Nationaal Preventieakkoord

Ga naar de pagina...

Pagina opties