Het zijn uitdagende tijden voor de winkeliers van Heeze, verenigt in de Heezer Winkeliers Vereniging, kortweg de HWV.

De HWV is een vereniging van detaillisten, waarbij ruim 85% van de winkels is aangesloten, en die is opgericht om elkaar primair te versterken met een goed aanbod van producten. Zo blijft het boodschappen doen in eigen dorp aantrekkelijk. In Heeze is de ondernemer nog steeds het gezicht van het bedrijf!

Naast een basisaanbod, o.a. ingevuld door 2 supermarkten, is er een bovengemiddeld aanbod van kwaliteitsvolle food en non foodwinkels, ook wel speciaalzaken genoemd, aanwezig.

De HWV innoveert en biedt naast een groot aanbod aan diverse artikelen ook werkgelegenheid aan ca 480 personen in fulltime en deeltijdbanen. Daar zijn we trots op!

De HWV heeft zich in de afgelopen jaren geprofileerd  door het houden van gezamenlijke acties, door middel van flyers met (thema) aanbiedingen en promotie van lokale artikelen. Verder organiseert de HWV, samen met haar leden, Heeze luidt de lente in, Kermis Heeze, Kunstsmullen, Heeze luidt het najaar in, intocht sinterklaas en de Kerstmarkt. Ook neemt zij deel aan de Geboortemand.

Belangrijke doelstellingen zijn het bevorderen van de onderlinge samenwerking met gemeente, politiek, gemeenschap en belangenbehartiging . Daarom is HWV gesprekspartner van Recreatief Heeze – Leende, Horeca Heeze en gemeente Heeze- Leende. Onderwerpen waar over gesproken wordt zijn o.a. investeringszone kernwinkelgebied, veiligheid & beveiliging, komplan Heeze, centrum winkelgebied, ambulante handel, parkeerbeleid en promotie.

We werken met “Parelpunten”. Voor de wat oudere inwoner van Heeze zijn de Parelpunten te vergelijken met de oude HWV zegel, maar nu in digitale vorm. Je kunt punten sparen die geld waard zijn en die bij ca. 18 HWV leden bij aankoop van een product ingewisseld kunnen worden.

Contactpersoon HWV

Kim Kellenaers
p/a Jan Deckersstraat 19a
5591 HN  Heeze

040-2261857
e-mail: hwvheeze@gmail.com