Gratis informatie en advies over energiezuinig wonen en ondernemen

Het verduurzamen van de woning of het bedrijfspand zorgt voor tal van vragen en uitzoekwerk. Wat is er in je woning of bedrijfspand allemaal mogelijk? Welke subsidies zijn er? En hoe vind je een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van duurzame maatregelen? Het energieloket helpt om antwoord te krijgen op dit soort vragen. Zo kun je genieten van een duurzame woning of bedrijfspand met meer comfort en lagere energielasten.

Regionaal Energieloket Heeze-Leende helpt woningeigenaren en ondernemers in de gemeente met alle vragen rondom duurzaam wonen en ondernemen:

  • Onafhankelijke informatie over maatregelen, zoals zonnepanelen, isolatie en verwarmen. De technisch adviseurs van Regionaal Energieloket zorgen dat alle relevante informatie te vinden is. 
  • Beschikbare subsidies en leningen. Op de website van Regionaal Energieloket vind je alle informatie op één plek. Zowel subsidies, leningen, nationale regelingen als lokale financieringsmogelijkheden van jouw gemeente. 
  • Gratis HuisScan. Doe de HuisScan en zie in 2 minuten wat voor jouw woning en situatie de mogelijkheden zijn om de energierekening te verlagen.
  • In de buurt. Ontdek op de website de lokale projecten en initiatieven op het gebied van duurzaam wonen en ondernemen. Hier vind je onder andere meer informatie over adviezen door de energiecoaches van Energiecoöperatie Opgewekt Heeze-Leende.
  • Advies via telefoon of e-mail. Kom je er even niet uit? Dan kun je bellen of mailen met Regionaal Energieloket. Indien nodig kunnen zij je doorverwijzen naar specialisten voor een uitgebreid bouw- en installatietechnisch advies.
  • Vrijblijvend offertes van installateurs. Offertes bij bouw- en installatiebedrijven kunnen via de website worden aangevraagd. Makkelijk, snel en geheel vrijblijvend.

Telefonisch is het loket op werkdagen tussen 9.00-17.30 uur te bereiken via 088 525 41 10. Of je kan de website bezoeken voor meer informatie:

Voor inwoners   Voor ondernemers

Wekelijks spreekuur Energieloket

Wil je toch liever fysiek je vraag stellen? Voor eenvoudige vragen over het verduurzamen van jouw woning of bedrijfspand kun je gratis en zonder afspraak terecht bij het wekelijkse spreekuur van Energiecoöperatie Opgewekt Heeze-Leende.  

Wanneer: elke woensdag van 16.00u - 18.00u (uitgezonderd schoolvakanties) 
Locatie: Dorpshuis 't Perron in Heeze, Schoolstraat 48, 5591 HM Heeze 

Loop binnen en stel gerust je vraag! 

Download hier 24 besparende energietips!

SlimWonen App 

Wil je zien hoeveel energie je verbruikt per dag, maar gebruik je nog niet de SlimWonen App? Vraag dan nu een persoonlijke activatiecode aan voor de SlimWonen App via www.slimwonenapp.nl/aanvragen. De SlimWonen App wordt aangeboden door gemeente Heeze-Leende.   

Bekijk hier alle energieregelingen