Gisteravond was het zover! Teun Heldens werd officieel geïnstalleerd als burgemeester van onze gemeente.  

De avond begon met een raadsvergadering, waarin Ina Adema de nieuwe burgemeester installeerde. In haar toespraak benadrukte Ina Adema de ondernemersgeest van Teun, die op zijn eigen manier kennismaakte met Heeze-Leende en een liefde ontwikkelde voor het openbaar bestuur. De installatie volgde het wettelijke protocol, met diverse bestuurders op lokaal en provinciaal niveau. De commissaris prees ook de vertrekkende burgemeester Paul Verhoeven voor zijn langdurige inzet. Teun ontving symbolisch 'de rode lantaarn' omdat hij met zijn dertig jaar de jongste burgemeester van Nederland is.

De raadsleden, het voltallige college, oud-burgemeester Verhoeven en andere betrokken bestuurders waren aanwezig, evenals familie, vrienden en collega's van Teun uit zijn vorige bestuursperiodes. Na het officiële gedeelte was er een kennismakingsreceptie, waar felicitaties werden uitgewisseld en de nieuwe burgemeester hartelijk welkom werd geheten in onze prachtige gemeente Heeze-Leende.

Voor geïnteresseerden die de installatie willen terugkijken, is er de mogelijkheid om de video via deze link(externe link) te bekijken.

Welkom Teun, in onze prachtige gemeente!