Kom werken bij Heeze-Leende en ontdek een gemeente waar wonen, werken en genieten perfect samengaan. Met zijn idyllische ligging op de grens van de Kempen en de Peel en een gastvrije gemeenschap van meer dan 15.000 inwoners, biedt Heeze-Leende een uitgestrekt gebied vol prachtige natuur en talloze recreatiemogelijkheden. Het is hier simpelweg heerlijk vertoeven!
Bij Heeze-Leende zijn we niet alleen trots op onze gemeente, maar ook op onze organisatie. We hebben grote ambities en zijn vastberaden om deze waar te maken. Persoonlijke groei staat hoog in het vaandel en daarom bieden we volop kansen voor ontwikkeling en studie aan onze medewerkers.

Als onderdeel van de A2-organisatie, samen met Valkenswaard en Cranendonck, biedt werken bij Heeze-Leende een unieke dynamiek. Hier krijg je niet alleen de gelegenheid om jezelf te ontplooien, maar ook om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van deze prachtige gemeente. 

En dat is nog niet alles...

Bij Heeze-Leende zorgen we goed voor onze medewerkers. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden en een gemoedelijke werksfeer, bieden we een scala aan voordelen:

  • Thuiswerkmogelijkheden en flexibele werktijden in overleg met het team.
  • Een Individueel Keuze Budget van 17,472% bovenop je bruto maandsalaris. Dit budget kun je naar eigen wens besteden, bijvoorbeeld aan een kilometervergoeding, extra verlofdagen of zelfs een fiets
  • Een tijdelijke aanstelling van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opleidingsmogelijkheden, werkgeversbijdrage aan de ziektekostenpremie, collectieve korting op zorgverzekeringspakketten en fitnessfaciliteiten om aan je vitaliteit te werken.
  • Pensioenopbouw via ABP.
  • Genieten van een lekkere kop koffie, thee en dagelijks heerlijke soep.
  • Werk in een fris en licht gemeentehuis.
  • Profiteer van goede/voldoende (gratis) parkeermogelijkheden.
  • Ontdek het oergezellige centrum op loopafstand / een heerlijk wandelgebied in de bossen
  • Sluit je aan bij onze leuke personeelsvereniging en maak deel uit van gezellige activiteiten en evenementen.

Bij Heeze-Leende creëren we niet alleen een geweldige werkomgeving, maar ook een plek waar je je echt thuis voelt. Kom bij ons werken en ontdek de vele voordelen van een carrière in deze prachtige gemeente. We kijken uit naar je sollicitatie en verwelkomen je graag als nieuwe collega!

Beluister de podcast die gaat over het werken bij een gemeentelijke organisatie. Onze gemeentesecretaris Carolien Klesman-Nacken neemt je in 10 minuten mee in de organisatie, de waarden en de motivatie om te werken voor een gemeente. Beluister hier alle podcast-afleveringen van gemeente Heeze-Leende.

Vacatures