In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Bekendmakingen

Wekelijks maakt de gemeente Heeze-Leende bekend welke besluiten zij wil gaan nemen, bijvoorbeeld het afgeven van een omgevingsvergunning. Hieronder vindt u de bekendmakingen, ingedeeld in rubrieken. Wilt u een oude bekendmaking bekijken? Klik dan onderaan de pagina op de knop archief.

Zoeken naar een bekendmaking

Via de zoekdienst kunt u bekendmakingen op woord- of zinsdeel of op locatie (via uw postcode) vinden.

Snel en makkelijk: via e-mail bekendmakingen over uw buurt

Heeft u zich al aangemeld voor de e-mailservice 'Berichten over uw buurt?' Met deze gratis e-mailservice kunt u zich snel en makkelijk laten informeren over bijvoorbeeld bouw- op kapvergunningen in uw buurt. Lees meer over deze e-mailservice of meld u aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen wekelijks per e-mail!

Bekendmakingen per categorie

Hieronder vindt u alle actuele bekendmakingen, verdeeld in categorieën. Klik op de categorie om de bekendmakingen te lezen.

Verordeningen

Per 1 januari 2014 zijn gemeenten verplicht om de algemeen verbindende voorschriften (verordeningen) digitaal bekend te maken in het Gemeenteblad op Overheid.nl. Bekijk de bekendmakingen van de verordeningen.

Overige categorieën

Pagina opties