Gevolgen dienstverlening  door coronavirus

Door het coronavirus (COVID-19) werken de meeste medewerkers thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Verkouden, hoesten of koorts? Verzet dan uw afspraak. Misschien kunt u het ook online regelen?

Voor uw en onze gezondheid: doe een bezoek aan het gemeentehuis in uw eentje. Heeft u begeleiding nodig? Zorg voor de afstand van 1,5 meter.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Bekendmakingen

Wekelijks maakt de gemeente Heeze-Leende bekend welke besluiten zij wil gaan nemen, bijvoorbeeld het afgeven van een bouw- of kapvergunning. Hieronder vindt u de bekendmakingen, ingedeeld in rubrieken. Wilt u een oude bekendmaking bekijken? Klik dan onderaan de pagina op de knop archief.

Zoeken naar een bekendmaking

Via de zoekdienst kunt u bekendmakingen op woord- of zinsdeel of op locatie (via uw postcode) vinden.

Snel en makkelijk: via e-mail bekendmakingen over uw buurt

Heeft u zich al aangemeld voor de e-mailservice 'Berichten over uw buurt?' Met deze gratis e-mailservice kunt u zich snel en makkelijk laten informeren over bijvoorbeeld bouw- op kapvergunningen in uw buurt. Lees meer over deze e-mailservice of meld u aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen wekelijks per e-mail!

Bekendmakingen per categorie

Hieronder vindt u alle actuele bekendmakingen, verdeeld in categorieën. Klik op de categorie om de bekendmakingen te lezen.

Per 1 januari 2014 zijn gemeenten verplicht om de algemeen verbindende voorschriften (verordeningen) digitaal bekend te maken in het Gemeenteblad op Overheid.nl. Bekijk de bekendmakingen van de verordeningen.

Pagina opties