In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Heeze-Leende Burgerpanel

Log in op uw persoonlijke pagina.

Welkom bij het Heeze-Leende Burgerpanel!

De gemeente Heeze-Leende wil graag nog meer inzicht krijgen in de meningen en wensen van haar inwoners. Daarom zijn we met het Heeze-Leende Burgerpanel gestart. Het Heeze-Leende Burgerpanel is een groep geïnteresseerden die met enige regelmaat meedoet aan onderzoek van de gemeente Heeze-Leende. Zo weten we nog beter wat er leeft bij onze inwoners en kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening. Of u nu vaak met de gemeente te maken heeft of alleen maar af en toe. Wij nodigen u dan ook graag uit om deel te nemen aan het Heeze-Leende Burgerpanel.

Hier kunt u zich inschrijven voor het panel en uw mening geven over allerlei onderwerpen die te maken hebben met gemeente Heeze-Leende. Deze informatie zullen wij gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren.

Schrijf u direct in!

Pagina opties