Kleine ergernissen: wat vind jij belangrijk? Laat het ons weten!

Heb je last van kleine ergernissen zoals een gat in de weg, zwerfafval of een kapotte stoeptegel? Laat het ons weten! De gemeente heeft dit jaar namelijk €100.000 beschikbaar gesteld om juist die kleine irritaties aan te pakken.

Het hele jaar door kun je meldingen maken over de openbare ruimte via onze website of de Mijngemeente app. Of het nu gaat om defecte straatverlichting of een gat in de weg, we horen het graag!

Hoe pakken we dit aan?

Dringende zaken pakken we direct aan. Minder urgente meldingen worden opgenomen in een onderhoudsplan en opgelost wanneer het efficiënt uitkomt. Kleine ergernissen kunnen soms tot grote irritaties leiden, en daar willen we iets aan doen. We beginnen met het verzamelen van input van inwoners. Verschillende belangenverenigingen helpen ons te bepalen waar we het geld aan uitgeven, voordat we aan de slag gaan.

Laat vóór 19 juli 2024 weten wat jouw kleine ergernissen zijn door contact op te nemen met een van de volgende belangenverenigingen:

Nadat de wensen verzameld zijn, bepalen we welke ergernissen we gaan aanpakken. Op 12 augustus ontvangen de belangenverenigingen een lijst met alle ingediende ergernissen. Tijdens een bijeenkomst op 15 augustus 2024 beslissen we samen waaraan de €100.000 besteed zal worden.

De prioriteitenlijst die we samen opstellen, wordt door de gemeente uitgevoerd. We zorgen ervoor dat de werkzaamheden binnen het budget in 2024 worden voltooid.

Blijf melden!

Voor klachten of meldingen over de openbare ruimte kun je 24/7 terecht op de website heeze-leende.nl/melding-klacht-of-tip of via de Mijngemeente app. Download de MijnGemeente app via de Play Store of de App Store op je telefoon of tablet.

Is er sprake van een calamiteit? Hiervoor kun je 24 uur per dag terecht op het telefoonnummer 040-22 41 400.