Gevolgen dienstverlening  door coronavirus

Door het coronavirus (COVID-19) werken de meeste medewerkers thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Verkouden, hoesten of koorts? Verzet dan uw afspraak. Misschien kunt u het ook online regelen?

Verder vragen we om niet dringende afspraken vanaf 1 juni in te plannen.

Voor uw en onze gezondheid: doe een bezoek aan het gemeentehuis in uw eentje. Heeft u begeleiding nodig? Zorg voor de afstand van 1,5 meter.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Bedrijven Investeringszone

Proces-verbaal stemming Bedrijveninvesteringszone (BIZ) centrum Heeze.

Van 28 mei tot en met 11 juni 2019 konden de bijdrageplichtige ondernemers zich voor of tegen de invoering van een BIZ voor het centrum van Heeze uitspreken door middel van een stemming. Met behulp van een BIZ zouden alle ondernemers dan voor een periode van 3 jaar jaarlijks een financiƫle bijdrage leveren. Op 18 juni 2019 heeft notaris mevrouw Wijers proces-verbaal opgemaakt over de draagvlakmeting die heeft plaatsgevonden. U kunt het proces-verbaal hieronder downloaden.

De notaris heeft geen uitslag van deze verkiezing kunnen vaststellen. Het college heeft daarom besloten een herverkiezing te organiseren. Meer informatie is te vinden in dit nieuwsbericht.

Stembiljetten voor de herstemming dienen ingeleverd te worden bij notariskantoor Annet Wijers, Dirk Heziuslaan 4 te Heeze. Het inleveren van stembiljetten kan tot uiterlijk dinsdag 3 december 2019, 17.00 uur.

Pagina opties