Gevolgen dienstverlening  door coronavirus

Door het coronavirus (COVID-19) werken de meeste medewerkers thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Verkouden, hoesten of koorts? Verzet dan uw afspraak. Misschien kunt u het ook online regelen?

Voor uw en onze gezondheid: doe een bezoek aan het gemeentehuis in uw eentje. Heeft u begeleiding nodig? Zorg voor de afstand van 1,5 meter.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Brainport

De regio Eindhoven heeft de Brainportstatus, dé hightech-regio van Nederland. Brainport mag zich 'Intelligent Community of the Year 2011' noemen, de slimste regio van de wereld. Dit biedt grote kansen voor bedrijven die gevestigd zijn in de regio Eindhoven.

In Heeze-Leende zijn belangrijke innovatieve kenniscentra gevestigd van bovenlokale aard:

  • Kempenhaeghe is het Expertisecentrum voor epilepsie, slaapproblemen en neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen. Kempenhaeghe is de grootste werkgever in onze gemeente met zo'n 1220 medewerkers. Zie voor meer informatie www.kempenhaeghe.nl.
  • Het Varkens Innovatiecentrum Sterksel (onderdeel van WUR) is het multifunctionle onderzoekscentrum voor de moderne, innovatieve en duurzame varkenshouderij. In binnen- en in buitenland. Het onderzoek omvat alle aspecten van de varkenshouderij, waaronder voeding, welzijn, gezondheid, emissies, huisvesting en mineralenmanagement. Voor meer informatie zie www.varkensinnovatiecentrum.wur.nl.

Pagina opties