Welkom in Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp.

Een bezoek aan de gemeente Heeze-Leende staat garant voor een unieke ervaring door een gevarieerd aanbod van natuur, cultuur en culinaire heerlijkheden. Meesterwerken noemen wij ze wel. De gemeente beschikt over meerdere rijksmonumenten, zoals het kasteel in Heeze met ijskelder en duiventoren en de fraaie kerktoren in Leende. Bovendien heeft de gemeente een rijke culturele geschiedenis als schilderskolonie. Vandaar ook dat meesterwerken hier op zoveel plekken terug te vinden zijn.
Geniet van het diverse winkelaanbod en laat u culinair verrassen door de sfeervolle en kwalitatief hoogstaande horeca. Kom tot rust op het terras na een heerlijke fietstocht, of sluit de dag af met een heerlijke borrel in het bruine café. Overnachten kan op ieder gewenste overnachtingsplek naar keuze; back to basic in een tentje op de camping, de persoonlijke service van een Bed & Breakfast of de luxe van een hotel. In Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp vindt u het allemaal.

Geniet!

Recreatief Heeze-Leende is een vereniging met als doel het toerisme in Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp te bevorderen. Groei van verblijfsrecreatie en groei van de bestedingen van dagrecreanten (dagjesmensen) bij horeca en winkeliers staan daarbij centraal. Recreatief Heeze-Leende, gevormd door vrijwilligers, wil zo een impuls geven aan de economische bedrijvigheid en werkgelegenheid van gemeente Heeze-Leende.
Recreatief Heeze-Leende is te volgen via FacebookInstagram en de website www.visitheezeleende.nl.

Contact

Recreatief Heeze-Leende
Website: www.visitheezeleende.nl
Mail: info@visitheezeleende.nl
Postadres: Recreatief Heeze-Leende, p.a. Lektura Jan Deckersstraat 19a 5591 HN Heeze

Johan Bax, voorzitter, info@visitheezeleende.nl
Wim Bosmans, penningmeester, penningmeester@visitheezeleende.nl
Louise Niesten, secretaris a.i., info@visitheezeleende.nl