Binnen de gemeenten Heeze-Leende hebben we twee sportconsulenten, Joeri van Hoof en Diana Rooijackers. Zij zijn er met als doel om sport, in de breedste zin van het woord, te versterken en te gebruiken als verbindend middel in de gemeente. 

Basisonderwijs

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verbeteren van bewegingsonderwijs voor onze basisschooljeugd. Naast het zelf geven van gymlessen zijn zowel Joeri als Diana actief als werkplekbegeleider. Dit houdt in dat jaarlijks meerdere studenten vanuit Fontys Sporthogeschool stage kunnen lopen binnen het basisonderwijs.

Ouderen en mensen met een beperking

Ook wordt er aandacht geschonken aan bewegen voor ouderen. En voor mensen met een beperking werken we samen met een regionaal loket, Uniek Sporten. Kijk voor meer informatie op de website;  www.unieksporten.nl/brabant.

Verenigingen

Verenigingen binnen de gemeente Heeze-Leende kunnen samen met de sportconsulent kijken naar nieuwe kansen voor de club. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het werven van leden via clinics in samenwerking met het onderwijs.

Meer info of contact?

Mocht je in contact willen komen met één van onze sportconsulenten, of meer informatie willen? Neem dan vooral contact met een van hen op:

 

ConsulentBeleid en adviesContactgegevens

Joeri van Hoof

Onderwijs
Stage's
Clinics in het onderwijs
Were Di Kids en Junior Academy
Algemene zaken
Mail: j.v.hoof@heeze-leende.nl
Tel: 06-50695118

Diana Rooijackers

Onderwijs
Ondersteuning sport- en beweegaanbieders
Ouderen en mensen met een beperking (Uniek Sporten)
Uniek Sporten
Lokaal Sportakkoord
Mail: d.rooijackers@heeze-leende.nl
Tel: 06-18302125