Investeren in je eigen woning, het vergroten van je wooncomfort én mogelijk direct geld besparen op je energierekening? Dit kan door je huis levensloopbestendig en energiezuinig te maken met behulp van de Stimuleringslening Duurzaam Thuis. 

In je eigen woning blijven wonen, ook als je ouder wordt? Door je woning levensloopbestendig te maken, hoef je je hier geen zorgen over te maken. Zorg dat deuren, gordijnen en lichten op afstand te bedienen zijn, haal drempels weg en verplaats de slaapkamer en badkamer naar de begane grond. Je vergroot je wooncomfort en je woning is klaar voor de toekomst.  

Verbruikt je woning teveel energie? Met een paar aanpassingen kun je hier iets aan doen. Je kunt je dak, muren of vloeren isoleren, HR++ glas, een warmtepomp, zonnepanelen of een groen dak laten plaatsen. Je bespaart op je energierekening en draagt bij aan een beter milieu. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie op https://www.heeze-leende.nl/stimuleringslening-duurzaam-thuis.