Een bedrijf vestigen

Wat is het?

Heeft u interesse om uw bedrijf in Heeze-Leende te vestigen? Wilt u uw bedrijf verplaatsen binnen de gemeente? Wilt u een bedrijf (aan huis) starten? Wilt u uw huidige locatie verbouwen? Dan kan de informatie hieronder voor u nuttig zijn.

Vestigingsvergunning

In de gemeente worden geen vestigingsvergunningen afgegeven. Het volstaat als u zich in laat schrijven bij de Kamer van Koophandel. Ook wijzigingen met  betrekking tot adres- en contactgegevens van uw bedrijf kunnen hier worden doorgegeven. 

Meer informatie? Neem contact op met de bedrijfscontactfunctionaris.

Locatie gevonden?

Heeft u een locatie gevonden voor uw bedrijf? Vraag dan eerst bij de gemeente na of de activiteit die u wilt uitvoeren wel is toegestaan volgens het op de locatie geldende bestemmingsplan. Neem contact op met bedrijfscontactfunctionaris de van de gemeente om na te gaan of activiteiten op een bepaalde locatie mogen worden uitgevoerd.

Bouwen en verbouwen

U heeft bouw-, verbouw-, of sloopplannen en heeft hierover vragen. Bij het omgevingsloket van het cluster Dienstverlening kunt u hiervoor terecht. Hiervoor moet u een afspraak maken. Bekijk de openingstijden. Ook voor onder meer informatie over asbest, bestemmingsplanvoorschriften, kapvergunningen, in- en uitritvergunningen alsmede meldingen kleine evenementen en subsidieaanvragen voor verenigingen kunt u bij het omgevingsloket terecht.

Wilt u weten of u een omgevingsvergunning nodig heeft of niet? Dan kunt u een vergunningencheck uitvoeren op www.omgevingsloket.nl.

Lokale makelaars

Bekijk hier het overzicht van lokale makelaars en hun websites voor meer informatie en contact.