De Bulders Woningbouw C.V. is voornemens een overeenkomst grondverkoop te sluiten in verband met de verkoop van een strookje grond in De Bulders, deelgebied 2.

Objectinformatie

Het betreft het perceel kadastraal bekend gemeente Heeze C, 4626 (gedeeltelijk) ter grootte van circa 68 m2.

De heer en mevrouw Ansems-van Ooijen zijn de enige serieuze gegadigden.
Naar het oordeel van De Bulders Woningbouw C.V. zijn de heer B. Ansems en mevrouw L.G.A. Ansems-van Ooijen de enige serieuze gegadigden die in aanmerking komen voor de hiervoor vermelde voorgenomen verkoop.

  1. De heer en mevrouw Ansems-Van Ooijen hebben het naastliggende perceel gekocht voor de bouw van een nieuwbouwwoning.
  2. De gegadigde voor de andere percelen grenzend aan het te verkopen gedeelte, Ballast Nedam Ontwikkeling B.V. heeft aangegeven geen bezwaar te hebben tegen de voorgenomen verkoop.

Vervaltermijn

Indien u zich niet kunt verenigen met dit voornemen tot verkoop aan de heer en mevrouw Ansems-van Ooijen, omdat u meent daarvoor zelf als gegadigde in aanmerking te komen, dan dient u dit uiterlijk 22 augustus2022 kenbaar te maken door het aanhangig maken van een kortgedingprocedure bij de voorzieningenrechter van de rechtbank ‘s-Hertogenbosch.
Bij gebrek van een tijdig aanhangig maken van een kort geding binnen voornoemde termijn, vervalt het recht tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt. De Bulders Woningbouw C.V. en Gegadigde worden onredelijk benadeeld, indien pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen het voornemen respectievelijk het aangaan van de overeenkomst zou worden opgekomen

Met deze publicatie geeft de Bulders Woningbouw C.V. uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).