De Bulders Woningbouw C.V. is voornemens een overeenkomst grondverkoop te sluiten in verband met de verkoop van een strookje grond in De Bulders, deelgebied 1

Objectinformatie

Het betreft het perceel kadastraal bekend gemeente Heeze sectie C, nummers 3374, 3393 en 3396 gezamenlijk ter grootte van circa 1157 m2.

Naar het oordeel van De Bulders Woningbouw C.V. is Scheepers - Van der Linden VOF de enige serieuze gegadigden die in aanmerking komen voor de hiervoor vermelde voorgenomen verkoop.

  1. Scheepers - Van der Linden VOF heeft de naastliggende percelen gekocht voor agrarisch gebruik.
  2. De eigenaar van het naast liggende perceel, de gemeente Heeze-Leende heeft aangegeven geen bezwaar te hebben tegen de voorgenomen verkoop

Vervaltermijn

Indien u zich niet kunt verenigen met dit voornemen tot verkoop aan Scheepers – Van der Linden VOF, omdat u meent daarvoor zelf als gegadigde in aanmerking te komen, dan dient u dit uiterlijk 31 januari 2023 kenbaar te maken door het aanhangig maken van een kortgedingprocedure bij de voorzieningenrechter van de rechtbank ‘s-Hertogenbosch.
Bij gebrek van een tijdig aanhangig maken van een kort geding binnen voornoemde termijn, vervalt het recht tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt. De Bulders Woningbouw C.V. en Gegadigde worden onredelijk benadeeld, indien pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen het voornemen respectievelijk het aangaan van de overeenkomst zou worden opgekomen.

Met deze publicatie geeft de Bulders Woningbouw C.V. uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).