De gemeente Heeze-Leende is voornemens om een overeenkomst grondverkoop af te sluiten met Enexis, in verband met de plaatsing  van  een transformatorstation, voor de verkoop van een strookje gemeentegrond gelegen aan de Hodibalduslaan te Heeze.

Enexis dient het  laagspanningsnet en middenspanningsnet in de Engelse Tuin te Heeze uit te breiden. Hiervoor dient  ook een nieuw transformatorstation in de wijk geplaatst te worden.  

Objectinformatie:

Het betreft de gronden kadastraal bekend gemeente Heeze  sectie F nr. 4382 ged. ter grootte van circa 32 m2.

Enexis is de enige serieuze gegadigde.

Naar het oordeel van de gemeente Heeze-Leende is Enexis de enige serieuze gegadigde die in aanmerking komt voor de hiervoor vermelde voorgenomen verkoop ten behoeve van de plaatsing van een transformatorstation.

Vervaltermijn

Indien u zich niet kunt verenigen met dit voornemen tot verkoop aan Enexis, omdat u meent daarvoor zelf als gegadigde in aanmerking te komen, dan dient u dit uiterlijk op 31 maart 2023 kenbaar te maken door middel van een gemotiveerd bericht aan de gemeente Heeze-Leende via email Vastgoed@heeze-leende.nl onder vermelding van “Reactie op voornemen tot verkoop strookje gemeentegrond nabij de Hodibalduslaan te Heeze.
Bij gebreke van een tijdig en gemotiveerd bericht of het tijdig aanhangig maken van een kort geding vervalt het recht tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt. De Gemeente Heeze-Leende en aspirant-koper worden onredelijk benadeeld, indien pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen het voornemen respectievelijk het aangaan van de overeenkomst(en) zou worden opgekomen.
Met deze publicatie geeft de Gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR: 2021:1778).

Gepubliceerd op vrijdag 10 maart 2023.
De Gemeente publiceert dit voornemen op www.heeze-leende.nl