De gemeente Heeze-Leende is voornemens een overeenkomst grondverkoop te sluiten in verband met een strookje gemeentegrond aan de achterzijde van Kruisboomstraat 20 te Heeze.

Objectinformatie

Het betreft de grond kadastraal bekend gemeente Heeze, sectie F nummer 5404, ter grootte van ca. 79 m2.

Bewoner Kruisboomstraat 20 is de enige serieuze gegadigde

Naar het oordeel van de gemeente Heeze-Leende zijn de heer J.F. Kwanten en mevrouw J.A.M.L. Verest de enige serieuze gegadigden die in aanmerking komen voor de hiervoor vermelde voorgenomen verkoop om de volgende redenen:

  1. De heer J.F. Kwanten en mevrouw J.A.M.L. Verest zijn eigenaar van het perceel kadastraal bekend gemeente Heeze, sectie F nummer 3782.
  2. Het te verkopen strookje is gelegen direct naast perceel kadastraal bekend gemeente Heeze, sectie F nummer 3782. 

Vervaltermijn

Indien u zich niet kunt verenigen met dit voornemen tot verkoop aan de heer J.F. Kwanten en mevrouw J.A.M.L. Verest, omdat u meent daarvoor zelf als gegadigde in aanmerking te komen, dan dient u dit binnen drie weken na publicatie van dit bericht kenbaar te maken door middel van een gemotiveerd bericht aan de gemeente Heeze-Leende via email reststroken@heeze-leende.nl onder vermelding van “Reactie op voornemen tot verkoop strookje gemeentegrond nabij Kruisboomstraat 20 te Heeze.”

Bij gebreke van een tijdig en gemotiveerd bericht of het tijdig aanhangig maken van een kort geding vervalt het recht tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt. De Gemeente Heeze-Leende en aspirant-koper worden onredelijk benadeeld, indien pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen het voornemen respectievelijk het aangaan van de overeenkomst(en) zou worden opgekomen.
Met deze publicatie geeft de Gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR: 2021:1778).