Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

Gemeente Heeze-Leende wil met het project ‘centrumontwikkeling Heeze’ het centrum van Heeze leefbaar en levendig houden.

Er spelen in het centrum meerdere mooie ontwikkelingen, denk aan de verplaatsing van de AH, het gereedkomen van de randweg en de verkoop van het Zuidzorg-gebouw. Dit geeft de kans om van het centrum een gebied te maken dat uitnodigt om in te verblijven, te wonen, recreëren en vaak naar terug te komen.

Foto: Eindhovens Dagblad

Aanleiding

De verkoop van het Zuidzorggebouw was aanleiding voor de gemeente om net wat verder te kijken dan alleen dat gebouw. Met de nieuwe eigenaar van het gebouw is afgesproken om te onderzoeken wat een goede invulling zou zijn van het gebied rond het gemeentehuistuin en -plein. Daarvoor zijn 3 varianten opgesteld; in elke variant is telkens net op een andere manier invulling gegeven aan het gebied. Deze varianten zijn opties om te onderzoeken wat de wensen van onze inwoners zijn. Er is dus nog geen vastomlijnd plan. Om een plan te kunnen maken hebben we namelijk uw hulp nodig! Zo wordt duidelijk hoe u als inwoner het gebied het liefst ingevuld zou  zien.

Doe mee met het onderzoek via ons burgerpanel

Vanaf 22 februari  t/m 7 maart 2021 kunt u via ons burgerpanel meedoen aan ons onderzoek naar de wensen voor het centrumplan. Inwoners van Heeze die al lid zijn van het burgerpanel, krijgen de vragenlijst binnenkort toegestuurd. Bent u nog geen lid van het burgerpanel en wilt u meedoen? Meld u dan aan voor ons burgerpanel via deze pagina. Wanneer u zich tussen 22 feb en 7 maart aanmeldt, ontvangt u op werkdagen binnen 24 uur een mail met de link naar het onderzoek. 

Natuurlijk hoopt de gemeente dat iedereen lid blijft van het burgerpanel, maar het is ook mogelijk om u na invullen van het onderzoek weer af te melden voor het burgerpanel.

Lees meer over de centrumontwikkeling op onze projectpagina